Conferentie

Stay tuned

RSSfeeds in all forms are a powerful instrument for journalists to cover a subject during a longer period of time.
There are stand-alone RSSfeeds, like Omea Reader, or integrated readers, like the one Google offers. Both are useful in their own way, and you will learn how to successfully let them do boring and time-consuming work for you.
During this hands-on training you will learn to constantly keep track of changes on websites that interest you. You not only learn how to set up various kinds of RSSfeeds but you also learn how to organize and store the information that interests you. This training will offer you an easy way to beat information overload.
There is also a way to keep track of websites that don’t have RSSfeeds: you will be introduced to other website watchers.
Be lazy, but stay tuned!

Trainer: Tricia Bots

When? Saturday November 22st, 10.45 AM
Where? Erasmushogeschool, Room 3.01

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk