Conferentie

Put it in a box

Microsoft Excel Basics
This hands-on workshop will offer beginning level instruction in this popular spreadsheet program. Participants will learn how to move around a worksheet, enter and edit labels and values, use AutoFill, add and remove rows and columns, use simple formulas, create graphs and charts and enhance a worksheet. Starting with the basics, and moving to more advanced features, you’ll learn how to turn Excel into your most powerful productivity tool.

Trainer: David Milliron

When? Friday November 21st, 2.00 PM
Where? Erasmushogeschool, Room 3.01

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk