Conferentie

Europe for beginners

Terwijl niet alleen de omvang maar ook de macht van Europa almaar groeit, daalt de opkomst voor Europese verkiezingen en referenda. De Europese burger lijkt nauwelijks geïnteresseerd in de instellingen die de lidstaten samenhouden én het democratisch gehalte van de Europese Unie moeten opkrikken. Hoe komt het dat nationale media amper aan Europa-verslaggeving doen? Wat is het belang ervan? Waar moet je als journalist de informatie halen en hoe betrouwbaar is die informatie? En: wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor Europa in de nabije en verre toekomst? De man die dat uiteenzet is Paul Goossens, hoofd van de Europa-desk van persagentschap Belga en oud-hoofdredacteur van De Morgen.

Only in Dutch!

Spreker: Paul Goossens
Moderator: Marjan Justaert

When? Friday November 21st, 3.45 PM
Where? Erasmushogeschool, Room 3.12

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk