Kenniscentrum, Nieuws

‘Homoseksualiteit binnen islam is kwestie die iedereen aangaat’

Afgelopen maart verscheen Onder Mannen, een serie diepte-interviews met Marokkaanse homoseksuelen van de hand van de Vlaamse onderzoeksjournaliste Catherine Vuylsteke. Vuylsteke reisde zowel door Europa als Marokko om verhalen voor haar boek te verzamelen. Het resultaat is een onthullend portret over homoseksualiteit in de Marokkaanse gemeenschap. Aan webredacteur Rachel Levy vertelt ze hoe ze te werk is gegaan. Deel twee van een serie over journalistiek onderzoek. Om het hele verhaal te lezen moet je zijn ingelogd.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk