Nieuws, Woo

Gratis seminar Wobben

Amsterdam, 9 mei – Altijd alles willen weten over de Wet Openbaarheid van Bestuur maar nooit tijd gehad om je erin te verdiepen? De VVOJ biedt leden en niet-leden de unieke kans om in een middag tijd alles over ‘wobben’ te leren.

Op 19 juni vindt er in Amstedam een gratis seminar plaats in samenwerking met advocatenbureau Kennedy van der Laan. Het seminar duurt van 13:30 tot 17:30 uur; aansluitend vindt er een borrel plaats.

Sprekers zijn onder meer Jan van der Grinten (KVdL), Jeroen Trommelen (VVOJ en Volkskrant), prof. dr. mr. B. M. J. van der Meulen (adviseur Nederlandse regering over de modernisering van de Wob) en Jens van den Brink (KVdL).

Aanmelden via janine.boel@kvdl.nl

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk