Nieuws

Debat: Veroordeeld door de Raad voor de Journalistiek…nou en?

Recente uitspraken van de Raad voor de Journalistiek hebben verbazing gewekt, en niet alleen bij de veroordeelden. Zo werden journalisten van het Dagblad van het Noorden veroordeeld omdat dertig bronnen de strekking van hun verhaal niet zouden dragen. Doen journalisten hun werk slecht, of is de Raad voor de Journalistiek de weg kwijt? Tijd voor een pittige discussie tussen onderzoeksjournalisten, onderzoekers en de Raad voor de Journalistiek zelf tijdens het VVOJ-Debatcafé op maandag 14 april.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk