Biografie

Cecile Landman

Cecile Landman werkte van 1995 to 2000 in Italië als correspondent voor o.a. Dagblad Trouw en Italiaanse media. Na haar terugkeer in Nederland in 2000, werkte ze als onderzoeker voor Greenpeace, Oxfam-Novib/Humanitas, en VVOJ. Ze publiceert als freelance journalist, en ontwikkelt sinds 2004 streamtime.org, een experimenteel netwerk project met Iraanse en Afghaanse bloggers, met het doel authentieke verhalen en observaties vanuit hun door oorlog verscheurde landen en respectievelijke diasporas een platform te geven.

Links:
Wapenhandelaar uit Nederland heeft goede contacten met maffia, Netwerk, 24 maart 2010
Cecile Landman over de film Gomorrah en de Napolitaanse maffia (video)
Raadsels rond opsluiting Iraanse blogger, artikel Cecile Landman, de Nieuwe Reporter
LinkedIn profiel

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk