Conferentie

Laat jij je voor 99 euro passeren?

Ben je student journalistiek? Dan krijg je een ongelofelijke korting op de toegangsprijs van de conferentie. Je betaalt minder dan de helft van het normale bedrag. Voor een luttele 99 euro kun je in het gezellige Groningen twee dagen luisteren naar journalisten van naam uit het buitenland, met collega’s deelnemen aan leerzame workshops en nieuwe computertrucjes leren in professionele CAR-trainingen. Voor deze prijs zijn alle onderdelen van het conferentieprogramma toegankelijk, met uitzondering van het diner op vrijdagavond. EN DAT IS NIET ALLES! Je bent voor die 99 euro ook automatisch een jaar lang lid van de VVOJ! Een jaar lang krijg je toegang tot alle activiteiten van de vereniging (cafés, debatten) en het besloten deel (met handig kenniscentrum) van de VVOJ-website.

Nieuwe studentleden: Geef je vandaag nog op met dit formulier.

Ben je al student-lid? Gebruik dan dit formulier voor de conferentie.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

conferentie-1x

Eind 2013 ontvangt de gemeenteraad van Birmingham, Engeland – een merkwaardige anonieme brief waarin melding wordt gemaakt van een complot van Islamisten om openbare scholen in een achterstandswijk over te nemen. Het geheime plan had de codenaam Operation Trojan Horse. De brief wordt intern snel ontmaskerd als nep, maar veroorzaakt toch landelijke paniek als die in maart 2014 lekt naar de pers. Anekdotes over leerkrachten die Salafistische gedachten in de hoofden van hun leerlingen pompen en hun vrouwelijke collega’s discrimineren, buitelen over elkaar heen in de media.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk