Conferentie

Laat jij je voor 99 euro passeren?

Ben je student journalistiek? Dan krijg je een ongelofelijke korting op de toegangsprijs van de conferentie. Je betaalt minder dan de helft van het normale bedrag. Voor een luttele 99 euro kun je in het gezellige Groningen twee dagen luisteren naar journalisten van naam uit het buitenland, met collega’s deelnemen aan leerzame workshops en nieuwe computertrucjes leren in professionele CAR-trainingen. Voor deze prijs zijn alle onderdelen van het conferentieprogramma toegankelijk, met uitzondering van het diner op vrijdagavond. EN DAT IS NIET ALLES! Je bent voor die 99 euro ook automatisch een jaar lang lid van de VVOJ! Een jaar lang krijg je toegang tot alle activiteiten van de vereniging (cafés, debatten) en het besloten deel (met handig kenniscentrum) van de VVOJ-website.

Nieuwe studentleden: Geef je vandaag nog op met dit formulier.

Ben je al student-lid? Gebruik dan dit formulier voor de conferentie.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk