Biografie

Evert de Vos

Evert de Vos is chefredacteur van Intermediair.

Evert de Vos (°1960) is chefredacteur van Intermediair. Hij is onder andere verantwoordelijk voor verschillende onderzoeken die het weekblad regelmatig laat uitvoeren, zoals naar arbeidsvoorwaarden in bedrijven, de kwaliteit van MBA-opleidingen, de tijdsbesteding van managers en enquêtes onder de lezers naar alles wat met hun werk te maken heeft.

Hij studeerde geschiedenis en werkte eerder voor het Welzijnsweekblad, Zorg & Welzijn (als hoofdredacteur) en Aaneen. In zijn vrije tijd deed hij onderzoek naar de lotgevallen van joodse voetballers in Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog en werkte hij mee aan een fotoboek over verstandelijk gehandicapten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk