Conferentie

Zoeken in weblogs

Wat valt er voor journalisten te halen uit de meer dan een miljoen weblogs in Nederland en Vlaanderen? Hoe vind je interessante blogs (bijvoorbeeld van deskundigen) en hoe kun je die met behulp van RSS op een efficiënte manier bijhouden?

Niveau: Basis

Docent: Arjan Dasselaar

(Zaterdag 18 november 10:45-12:00 in zaal 6)

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk