Conferentie

EU-subsidie-database

Nils toont hoe je eenvoudig uit de landbouwsubsidie-database – de grootste database ooit door journalisten zélf opgezet – primeurs kan halen. Vooral regionale media kunnen hiermee scoren, omdat de subsidiebedragen naar regio’s zijn uitgesplitst.

Niveau: Expert

Docent: Nils Mulvad

(Vrijdag 17 november 15:45-17:00 in zaal 5)

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk