Nieuws

Nieuwe juryleden De Loep

Vier nieuwe leden versterken de Jury van De Loep, de prijs voor onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen. Het zijn Marc Chavannes, Alexander Pleijter, Marleen Teugels en Sanne Terlingen. Op de jurypagina van De Loep is meer te lezen over hun achtergronden. De jury bestaat verder uit Joep Dohmen, Josse Abrahams, Trees Verleyen en Marnix Koolhaas.

Na de sluiting van de inzendtermijn van De Loep op 15 april 2014, 23.59 uur, zal de  jury de zomer en het najaar gebruiken om winnaars te kiezen in de vier categorieën die De Loep 2014 telt: tekstuele producties, audiovisuele producties, digitale producties en de aanmoedigingsprijs. De Loep 2014 zal uitgereikt worden tijdens het VVOJ congres in Kortrijk, op 7 november 2014 tijdens een feestelijk diner.

 

Gerelateerde artikelen

Wil je bijgepraat worden door collega’s over hun lokale onderzoeksverhalen? Wil je snel overheidsstukken kunnen vinden en doorzoeken? De verhalen liggen op straat, maar je moet ze wel vinden. Prominente sprekers geven een kijkje in hun keuken op dinsdagmiddag 21 mei in Alkmaar.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk