VVOJ Loep-café (online)

Datum: 11/06/2020
Tijd: 20:30 - 22:00

Locatie:


Donderdagavond 11 juni organiseert de VVOJ het tweede Loep-café! We kijken – voorbij de prijscategorieën – naar de “ontmaskeraars” van de overheid.

Tegelwinaars Pieter Klein en Jan Klijnnenhuis deden onderzoek naar de belastingdienst. Een beerput die steeds dieper en dieper lijkt. Hoe ga je verder als je een bron in gevaar lijkt te brengen. En hoe verliep de samenwerking tussen RTL en Trouw?

Ben Meindertsma, Lex Runderkamp (NOS), Kees Versteegh en Jannie Schipper (NRC) kwamen met het onthutsende verhaal over de Nederlandse bomaanslag op Irak. Hoe zijn zij omgegaan met bronnen? En wat was dat voor bijzonder wob-verzoek?

In Kunst van de Koning (Zembla) onderzoeken Ton van der Ham en Norbert Reintjens dubieuze deals van het Koninklijkhuis. Klassiek speurwerk op basis van geheime bronnen. Hoe ontdek je stinkende zaakjes van de Oranjes?

Meld je hieronder aan en stel zelf vragen!

Loep-café (online) 11 juni

Meld je hier aan om deel te nemen aan het VVOJ Loep-café. Naar het ingevulde e-mailadres wordt volgende week de uitnodiging verzonden met de link naar het online café. Controleer ook je spambox. Er is plek voor 100 deelnemers, leden hebben voorrang.