Kennissessie Matchfixing

Datum: 25/03/2019
Tijd: Hele dag

Locatie: Hoofdkantoor Nederlandse Loterij


Op 25 maart houden NSP en Toto als onderdeel van hun samenwerking de eerste van drie kennissessies in het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk. Doel van de eerste bijeenkomst is de kennis te verdiepen over de problematiek achter matchfixing, mede in het licht van de komende liberalisering van de markt voor sportweddenschappen. Grote vraag is vanzelfsprekend welke gevolgen dat voor Nederland zal hebben.

Behalve deskundigen uit journalistieke kring zullen ook specialisten van Toto tekst en uitleg geven over hun controles en toezicht op het zuivere verloop van sportweddenschappen. Een kijkje in de ‘machinekamer’ van  de Toto, waar 24/7 de quoteringen van sportweddenschappen worden gevolgd, behoort tot het programma. In enkele uren wordt de kennis van journalisten en leidingevenden bijgespijkerd.

De bijeenkomst is vooral als achtergrond bedoeld, maar met de sprekers kunnen uiteraard vervolgafspraken worden gemaakt. Sportchefs, sport- en onderzoeksjournalisten zijn van harte uitgenodigd. De bijeenkomst is gratis, maar bij voorkeur niet vrijblijvend. Stuur even een mailtje naar info@nsp.nl voor een aanmelding. Graag tot 25 maart!

Zie ook:

https://www.nsp.nl/1676-eerste-kennissessie-nsp-toto-matchfixing.html

https://www.nsp.nl/1623-toto-en-nsp-gaan-samen-kennisdebat-stimuleren-.html