VVOJ2011 Ronde Tafel ‘Onderwijs in onderzoeksjournalistiek’

Conferentie

De Ronde Tafel ‘Onderwijs in onderzoeksjournalistiek’ buigt zich over samenwerken met redacties; afspraken en formats. Er bloeien mooie liefdes tussen media en onderwijsinstellingen: Windesheim ‘verlooft’ zich met het Dagblad van het Noorden, Fontys Tilburg en het Eindhovens Dagblad zijn al bijna een huwelijk. De HU sluit innige vriendschap met De Groene Amsterdammer en het AD/UN, de Universiteit Tilburg werkt met NRCNext aan datajournalistiek en de Plantijn Hogeschool vrijt met De Nieuwe Antwerpenaar. Hoe zet je zo’n project op, hoe lopen de samenwerkingen, en hoe halen opleiding en medium het maximale uit de liefde? Kom op zaterdag luisteren en leren van Paul van der Cingel (Windesheim Hogeschool), Jan Rozendaal (Dagblad van het Noorden), Els Diekerhof (Hogeschool Utrecht), Wouter Frateur (Plantijn Hogeschool) en Hille van der Kaa (Fontys Hogeschool). Onder leiding van Gerard Smit (Hogeschool Utrecht).